Rover Gárda

A ROVER GÁRDA tagjai:
Varga Barbara méltóságos asszony
Gulyás Zsófi, Sütő Bori, Páczer Lilla
Danczi Dani, Húska Bence, Jenei Tamás, Kovács Balász, Kovács Tamás

Áprilisi találkozónk képekben

Bővebben: Áprilisi találkozónk képekben

Roverélet

(Részlet)

"Drága Ifjúság!

Nem tudom, a Ti januárotok miképpen szerepel a határidőnaplóitokban. Be kell valljam, annak ellenére, hogy vizsgaidőszak van, az enyém elég sűrű. Egészen annyira, hogy nincsen szabad hétvégém. Talán azért néhány napról még szavazást indítok majd. De hogy ez a hónap se múljon el roverkedés nélkül, egy önálló, házi projekttel bíznék meg mindenkit.

Bővebben: Roverélet

Vacsoracsata!

Az előző őrsin közösen döntöttünk, hogy a következő estét főzéssel tölthetnénk együtt. A választott nap december 12-re esett. A hold gyönyörűen világította be az égboltot, amikor az ifjúsági mise után összegyűltek az őrs lánytagjai Barbi mamájánál.

Bővebben: Vacsoracsata!

Második bezsámoló

Sziasztok!

Ma a Rovernaplók egy újabb részletét olvashatjátok.
Szombat 20.00.-egy újabb őrsi gyűlés, a második. Bár a létszám nem teljes, szeretettel köszönthetünk egy újabb tagot. 4 lány és 3 fiú Mindenszentek estéjén eltöltött 2 és fél órájáról szól ez a történet.


Bővebben: Második bezsámoló

Első beszámoló

Az előző rész tartalmából!

A kürti cserkészotthonban a szombati alkalom helyett vasárnapra esett az újdonsült roverek találkozója. Az őrsi a fontos, informatív jellegű tevékenységekről szólt. Egy rövid sétát tettek a múltba, amikoris beszámoltak egymásnak az elmúlt év néhány meghatározó eseményéről.


Bővebben: Első beszámoló