Bohóchal őrs

 

Őrsvezető: Jávorka Orsolya
Segédőrsvezető: Sütő Anna

Tagok: Balogh Máté, Danczi Rebeka, Kasnyík Fanni, Kanyicska Máté, Kollár Anna, Pintér Benedek, Šafranko Rebeka, Stégmár Titanilla, Vanya Kitti Katalin

Archív 2015/2016

Szuperszónikus

     Az előző beszámoló végén említettük, hogy meglátogatott minket két fura nevű, ám szerethető szuperhős. Mint kiderült Egyszarvú barátunk küldte őket, hogy felkészítsenek minket. Hogy mire is? Hát arra, hogy mi is szuperhősök lehessünk! Juhejjjj! :)
     Annafantasztika és Orsolyisztika a Szivárvány társaságtól érkeztek, ahol maga Egyszarvú is tevékenykedik. Első találkozásunkkor elmesélték, hogy ők is részt vettek ezeken az elkészítőkön, ezáltal lettek szuperhősök. Ahhoz, hogy lássuk hol tartunk épp a folyamatban, a szobánkban folyamatosan „épül“ egy szivárvány.

 

Bővebben: Szuperszónikus

Dzsungelkémek

     Alig tudjuk megszámolni, hogy mi, Bohóchalak mennyi különleges eseményen vehettünk részt mostanság. A szombati őrsik folyamatos zajlása mellett februárban találkozhattunk Mata Harival, a híres kémnővel. Megkérdezte, hogy jó kémek leszünk-e, bízhat-e bennünk, mire az őrsünk egyik tagja csak annyit felelt: „Én nagyon jó kém leszek, mert vékony vagyok, bejutok akárhova!“. Ez a válasz annyira meggyőzhette a kémnőt, hogy egyből alá is vetett minket a kiképzésének.

Bővebben: Dzsungelkémek

Egyszarvú és halacskák

Az előző időszakban nagyon sok vendégünk volt. Meglátogatott minket az egyik kedvenc barátunk, az Egyszarvú, és meglepett egy csudijó keresős játékkal, aminek a végén még egy meglepetést is kaptunk tőle.

Bővebben: Egyszarvú és halacskák

Minél hamarabb, annál jobb

 A bohóchal őrs idén szeptemberben alakult, nyolc kicsi és két nagy bohóchal a tagja. Az első őrsink játékkal, ismerkedéssel és az őrsi név kiválasztásával telt. Olyan jelöltek is voltak, mint a panda, ló, zsiráf, de hosszas szavazás után a bohóchalra esett a választás. 

Az elkövetkezendő őrsik sem teltek el játék nélkül, de persze nem csak ezzel foglalkoztunk. Mivel az ősz nagyon gyönyörű volt idén, igyekeztünk minél többet kint lenni. Az egyik őrsin a leveleket jól szemügyre is vettük, megnéztük, hogy mennnnyiresookszínűek, majd krétával rajzoltunk az aszfaltra. 

Kreatívkodtunk persze más módon is, pl. festettünk ujjal bohóchalakat, sőt csináltunk tép-szivárványt is. Volt, amikor elhozhatta mindenki a kedvenc játékát, és azokkal játszottunk. 

Szóval csupppppaaaa öröm és boldogság. :)
Reméljük ez marad továbbra is így! :)

 

Bővebben: Minél hamarabb, annál jobb