Kócos Katica őrs (archív)

 

Őrsvezetők: Lebocz Dóra         Őrstagok: Fóti Dóra
  Kanyicska Zsófia      Fóti Klaudia
        Polák Ágnes
        Vörös Vanessa 
        Vörös Vivien 
        Zsemberi Mária
        Kliment Ramóna
        Ármai Eszter
         

Az első igazi nagy kalandunk

Az elmúlt két hónap most is izgalmasan, eseménydúsan telt. A megannyi játékos, kézműves, tanulságos őrsi mellett, haaatalmas kalandban volt részünk! A katicák március végén első tanyázásukon vettek részt. Egy szép pénteki délutánon a cserkészotthonunknál gyülekeztünk a nagy hátizsákunkkal, hogy felkerekedjünk a nagy útra.

Bővebben: Az első igazi nagy kalandunk

...világítani fogok!

E hónapban egy őrsi alkalmával a Bibliát lapozgattuk, majd Noé bárkájának történetét olvastuk el, ami mindannyiunknak megtetszett. Megtanultuk azt is, hogy a szivárvány minek lett a történet szerint a jelképe.

Bővebben: ...világítani fogok!

Játékos január

Az új év eljövetelével újra elkezdődtek a szombati találkozók, amit már az egész őrs türelmetlenül várt. Már az első őrsi alkalmával bele is vágtunk a közepébe, egy szuper tábortűzi dalocskát tanultunk meg, amit el is tudunk mutogatni.

Bővebben: Játékos január

Karácsony időszakában

Decemberben az első őrsi időpontja éppen 6-ára esett, így, mivel mi is egész évben jó gyerekek voltunk, meglátogatott a Mikulás. De nem ám akárhogyan, különleges feladatot is kaptunk tőle.

Bővebben: Karácsony időszakában

"Béka a fa tövén..."

Olyan gyorsan elrepült a következő hónap is, hogy szinte észre se vettük, s közben mégis sok emlékkel és tudással gazdagodhattunk.

Bővebben: "Béka a fa tövén..."

együtt :)

További cikkeink...

  1. Októberi összefoglaló