Zajos Zerge őrs

 

Őrsvezetők: Ádámka Csaba   Őrstagok: Balogh Áron
  Jankulár Tamás     Bublos Ruben
        Jankulár András
        Kasnyík András
        Kovács Dávid
        Risavi Ricsi
        Vanya Bence

Tavaszi zergezajongások

Ahogy eddig, a tavasz sem telt eseménytelenül a Zajos zergék életében. A tanyázástól kezdve a locsolkodásig, volt itt minden, de haladjunk csak szép sorjában.

Bővebben: Tavaszi zergezajongások

Új emberek, zajos és titokzatos őrsik

Elkezdődött hát az új cserkészév. Az első csapatgyűlésen izgatottan vártuk, hogy milyen őrsbe kerülünk majd. Úgy alakult, hogy idén mi, Ricsi, K. András, J. András, Ruben, Áron, Bence és Dávid fogunk egy őrsöt alkotni, az őrsvezetőink pedig Tamás és Csabi lesznek. Néhányan már tavaly is egy őrsbe tartoztunk, de biztosak vagyunk benne, hogy idén is nagyon szuperül fogjuk magunkat érezni. Az első néhány őrsi azzal telt, hogy sokat játszottunk, nevettünk, de kézműveskedtünk is egy picit. Választottunk őrsi nevet is. Rengeteg  ötletünk volt, de hosszadalmas gondolkodás és ötletelés után a Zajos Zerge névre esett a választásunk, mert az nagyon menő! :) 

A legutóbbi őrsin találkoztunk 2 titokzatos emberrel, akik valamilyen titkos társaság tagjai. Elmondták nekünk, hogy már csak ők ketten maradtak, akik ismerik a titkot és most új tagokat keresnek maguk közé. Ahhoz, hogy valaki közéjük tartozhasson, ki kell állnia a próbát. Nem mondhatjuk el, hogy mi volt az, mert ez szigorúan titkos, de mindenki közülünk sikeresen teljesítette. Már nagyon várjuk, hogy mi fog következni ez után, és hogy milyen titokzatos, izgalmas és vidám dolgok várnak még ránk. :)