Tengeri sárkány őrs

 

Őv: Kovács Dániel
Söv: Jankulár Tamás

Tagok: Jankulár András, Balogh Áron, Bubloš Ruben, Kasnyík András, Risavi Richárd, Vanya Bence

Küldetésre készen

A fiúk az utolsó megpróbáltatásokat is sikeresen vették az állatgondozói képesítés megszerzéséért. E hónapban véglegesen is befejeztük kutatásainkat és felkészüléseinket, már csak a nagy kaland vár ránk, amire mindenki maximálisan fel van készülve.

Bővebben: Küldetésre készen

Sárkányok a fellegekben

Ebben az időszakban sajnos kevés örsink volt de még így is fantasztikusan tudtuk magunkat érezni mivel nagyon jó programokon vettünk részt, például március végén, húsvétkor a sárkány őrs elment a többi cserkész fiúval megöntözni a cserkész lányokat. Hol kölnivel hol vízzel. :)  Ezt a programot az egész örs nagyon élvezte, főleg a vizes locsolkodásokat és persze nagyon örültek a sok csokitojásnak is, amit a lányoktól kaptunk :)

Bővebben: Sárkányok a fellegekben

Félúton, vagy már tovább is

A Tengeri sárkányoknak nagyon sűrű napjaik voltak, de hát mi fiúk nagyon szuperek vagyunk így hát bírtuk a gyűrődést. Ebben a hónapban sajnos nem minden hétvégén volt alkalmunk az elveszett állatkerti állatok után nyomozni, de nem szomorodtunk el, mivel ilyen őrsi helyett még jobb és izgalmasabb programokon vettünk részt. Ilyen volt például a DZSUNGEL ZSÚR is, ahol majdnem teljes létszámban vettünk részt. Itt segítettünk Mauglinak és Balunka megszervezni Bagira szülinapi buliját. De ahogy lement ez a csodálatos hétvégénk egyből vissza is tértünk az állatgondozói teendőinkhez. Most éppenséggel a makik nyomába eredtünk, akiknek már tudjuk is a tartózkodási helyüket, mert mi már ennyire ügyesek vagyunk. De még nem ért véget a nyomozásunk mivel még nincs meg mindenki. Szóval akkor még ezzel a nagy lelkesedéssel és nagy vidámsággal folytatjuk tovább a teendőinket hogy elérjük céljainkat :)

Az állatok nyomában

A decemberi hónapunk első őrsijén a mikulás látogatta meg a gyerekeket.
 

Madagaszkár, RIADÓ !!!

Szeptember végén kaptunk egy riasztást, hogy a New York-i állatkertből eltűnt a hat szenzáció, névszerint Alex az oroszlán, Glória a viziló, Melman a zsiráf, Marty a zebra, a pingvinek és hát a makik. Ennek beköveztében már az őrsünk kapta is a leveket az állatkert igazgatójától hogy tudnánk-e neki segíteni. Amikor visszajeleztünk neki, hogy persze, segítünk ,már küldött is nekünk két állatgondozót, akik kiképeznek minket. Az őrs eldöntötte, hogy először az oroszlán után fogunk nyomozni, ez nagyon megeröltető volt de mindenki nagyon ügyesen teljesítette az akadályokat és így még az igazgató úr is meglátogatott minket. Mivel ilyen ügyesek voltak a fiúk felléptek az állatgondozók első szintjére. Mindenki nagyon büszke lehet rájuk, mert ahogy ők veszik az akadályokat nem csinálja úgy senki!!!

Egy új bomba kiscserkész fiú őrs

Egy új, picit nehéz, de mégis egy fantasztikus dologba kezdtünk bele ez év szeptembéren, mivel hogy én és Tamás friss őrsvezetőként/segédőrsvezetőként megkaptunk hat kis srácot.

Bővebben: Egy új bomba kiscserkész fiú őrs

Belépés

Csiripeléseink