Roverélet

(Részlet)

"Drága Ifjúság!

Nem tudom, a Ti januárotok miképpen szerepel a határidőnaplóitokban. Be kell valljam, annak ellenére, hogy vizsgaidőszak van, az enyém elég sűrű. Egészen annyira, hogy nincsen szabad hétvégém. Talán azért néhány napról még szavazást indítok majd. De hogy ez a hónap se múljon el roverkedés nélkül, egy önálló, házi projekttel bíznék meg mindenkit.


A feladat a következő volna: Készíts könyvajánlót, könyvbemutatót! Válassz ki EGY OLYAN KÖNYVET, MELY MÉLYEN A SZÍVEDBE ÍRTA MAGÁT. Lehet az bármilyen, csak a kedvenceid közül való legyen. Készülj úgy, hogy maximum 5 perced lesz bemutatni - olyan módon, ahogy azt Te kitalálod. Azt mondasz vagy mutatsz róla, amit Te szeretnél.
Hozz magaddal továbbá EGY OLYAN KÖNYVET, AMIT AZONNAL KÖLCSÖNADNÁL VALAMELYIK ŐRSTAGODNAK. Készülj indoklással, hogy kinek, és miért pont azt a könyvet hoztad.
A HARMADIK KÖNYV LEGYEN OLYAN, AMIT SZERINTED MINDENKINEK EL KELLENE OLVASNIA. Az őrsből legalábbis mindenkinek, de legyen amolyan a ,,világ könyve,, típus.
Összesen HÁROM könyv, majd megtudod miért.
Jó munkát!

Barbara (ŐV kisasszony)"

___________________________________________________________________________

Úgy volt, hogy haza sem érek, de szerencsém volt, eléggé sajnáltam volna, ha lemaradok. Szóval Dani nagyon sajnálhatod!
A TEA! Nagyon finom volt, édes volt, mint az életünk.
A könyvek is pont így hatnak az emberekre…mint a cukor a teában... megváltoztatja, más lesz tőle. Aztán azt már döntse el mindenki magának, hogy ez jó-e, vagy sem.
A hangulat kellemes volt, és otthonos. Jó érzés volt veletek erről az amúgy is csudás témáról beszélgetni. Rég volt, hogy sokat olvastam és most elkapott a hangulat rendesen. A könyvcsere is nagyszerű ötlet volt. És elképzelhetőnek tartom, hogy simán legyen folytatása ennek az estének, mert szerintem még van ebben annyi, hogy érdemes legyen. (Persze van még annyi minden, amiről lehetne...).
Szóval Barbi a főztödre 10 Balázsból 12 Balázs 10 pontból 15 pontot ad!
 Köszönjük ŐV néni!

___________________________________________________________________________

 

A harmadik cserkésztörvény szellemében segítettük őrstársainkat a rólunk szóló világba csöppenteni a könyvek segítségével. Ezen kívül javaslatainkkal segítettük egymást a könyvek csodálatos világában marasztalni a másikat.

__________________________________________________________________________________

Hűvös napok, gyorsuló nappalok, farsangi idő, bálok, mulatozások. Vizsgaidőszak, iskolakezdés, munkahelyi zsongás, hazautazás, otthonmaradás. Mindannyiunknak ismerősen csenghetnek a szavak, és jellemezhetik is a mögöttünk álló időszakot. Találkoztunk a templomban, a törzsi buli alkalmával, és váltottunk néhány üzenetet facebookon is. Az őrs két tagja a lecsendesedés időszakában, a nagyböjt kezdetén, egy lelkigyakorlaton is részt vett Komáromban.
Újult erővel, a napocska hívogató szavával, a tavaszt várva tervezgetjük tovább közös programjainkat.  

 

   

Hozzászólások   

 
0 #1 تكاليف الشحن البحري 2022-11-02 17:31
Awesome news indeed. My father has been looking
for this content.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés