Második bezsámoló

Sziasztok!

Ma a Rovernaplók egy újabb részletét olvashatjátok.
Szombat 20.00.-egy újabb őrsi gyűlés, a második. Bár a létszám nem teljes, szeretettel köszönthetünk egy újabb tagot. 4 lány és 3 fiú Mindenszentek estéjén eltöltött 2 és fél órájáról szól ez a történet.


 

KINCS
Egy láda arany? 6 nullás bankszámla? Egy Audi R8-as? Kinek hogyan. Mi az élet egészen más fajta kincseiről beszélgettünk. Olyanokról, ami egy pillanatban, egy kedves szóban, egy barátban, bennünk lakozik. Néha megfoghatatlan, mégis közeli dolog, ami mindenhol ott van, csak ki kell tárni szívünket, meglátni, befogadni, értékelni, megtartani....

Az őrsi másik részében közelebbről is megismerhettük egymást, igazi kincsekre találhattunk. Az ismerkedős játék keretén belül nemcsak a kérdezett alanyt, de feltett kérdései által a kérdezőt is jobban megismerhettük. Felfedezhettük a másik humoros vagy éppen komoly oldalát, legbensőbb világát, gondolkodásmódját, világnézetét, elképzeléseit az életről és az élet utánról. Ennek köszönhetően pedig mérföldekkel közelebb kerülhettünk egymáshoz és ahhoz, hogy a jövőben egy igazi összetartó őrssé váljunk, olyanná, ami KINCSet fog érni nemcsak most, hanem mindörökre.
Folyt.köv.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés