Kicsi a bors, de erős!

                Őrsünk a Tüzes Teknős nevet viseli, igaz még csak rövid ideje. 
                Nemis olyan rég, szeptember közepén vágtunk bele a "Naaaagy kalandba", ami a fehér nyakkendő felé vezet.


 

 

                Mi vagyunk az egyik legfiatalabb korosztályú őrs, de ez semmiben sem akadály! Volt aki az elején nehezen szakadt el anyutól, vagy éppen sírt, mert azt hitte a japán focihoz kell tudni japánul, pedig nemis. Viszont szerencsére maga a cserkészet, a társaság, a sok-sok kacagás és játék feloldotta a hangulatot, így mára már mindenki megjegyezte, hogyha szombat 10, akkor ŐRSI.
                A legutóbbi összejövetelünkkor úgy gondoltam, megkérdezem a kis teknősöket, nekik mi tetszett a legjobban az eddigi gyűléseken. Sajnos nem mindenki volt ott, de akik ott voltak, azok bizony le is rajzolhatták a dolgokat közösen egy papírra, beosztva a helyet.
                A képen látható Mária, András és Ricsi rajza, meg természetesen az őrsi kabalánk, akit még csak Tekinek hívunk, de ha minden jól megy, találunk neki valami rá illő nevet is. A legközelebbi beszámolókor már remélem mindenkitől hallhatom és megírhatom, mi az, ami igazán tetszett neki...addigis lássuk mit gondolnak a többiek!
                Marika rögtön az első csapatgyűlésről rajzolt, amikor a régi ovinál voltunk és kerestük, vajon ki szennyezhette be a tavat. Rajta van ahogy ő csúszdázik és mi vigyázunk rá. Természetesen a virágok és a napocska elmaradhatatlan részei ennek a csodás rajznak. :)
                Andrásban a tábortűz és a focis játék hagyott mély nyomot. A fiúk, Anna és én vagyunk láthatók a képen. Mindegyikünkön látni, mennnnnnyire jól szórakozik. A két kuka kapuként szolgált a focihoz az egyik őrsin. Ilyenkor épp a jó és rossz tulajdonságokat tisztáztuk. Az pedig, hogy ez a kettő hogy függ össze....maradjon az őrsünk titka ;)
                Ricsi nem hétköznapi módon rajzolta le, ahogy játszunk. Annának színes haja, nekem pedig már szemüvegem is van, nemhogy nem fogom őket rendesen látni. Ő is papírra akarta vetni az ősember tábortüzét, de úgy gondolta, hogy olyan rendes nagyságba már nem fért volna rá, ezért inkább rajzolt pár boldog pillangót helyette. (:
               
                Reméljük, hogy az elkövetkezendő hónapokban még rengeteg ilyen..sőt!..még jobb élménnyel gazdagodhat mindenki.
Én már nagyon várom, remélem a többi teknős is!  Wink 

 

 


Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés