Karácsony időszakában

Decemberben az első őrsi időpontja éppen 6-ára esett, így, mivel mi is egész évben jó gyerekek voltunk, meglátogatott a Mikulás. De nem ám akárhogyan, különleges feladatot is kaptunk tőle.

Mivel a jó öreg Télapó elvesztette a puttonyát, benne a sok-sok ajándékkal. Sajnos mi se láttuk, hol hagyhatta el, de felajánlottuk neki a segítségünket új játékok készítésére. Mivel mindenki serényen ügyködött a Mikulás megsegítésén, ő úgy hálálta ezt meg nekünk, hogy végül a jó gyerekek listájára írta fel mindannyiunk nevét, hogy később majd mi is kaphassunk szép ajándékot.
De nem csak ez a szombat délelőtt telt kézműveskedéssel. Karácsony ünnepére készülődtünk, ezért úgy gondoltuk, saját készítésű fenyődíszeket aggatunk majd otthon a fára. hajtogatott papírdíszeket, kis angyalkákat is készítettünk az őrsi folyamán.


A 2014-es évet egy fantasztikus, eseménydús csapatkarácsonnyal zártuk, ahol sokat játszottunk, beszélgettünk, mesét olvastunk és hallgattunk, sőt, még egy zenekar hangszereit is kipróbálhattuk.
Hasonlóan eseménydús évet kívánunk jövőre is!