Légy cserkész, ments világot!

Az elmúlt hónapok a kis mesvirágoknak nagyon mozgalmasan telt! Rengeteg új emberrel találkoztak, és tengernyi új élmennyel gazdagottak.

 

Elösször a Mesebeli bulin vettünk részt, ahol mindenki megtallta a számara legkedvesebb mesehőst. Persze a lányok legjobban a hercegnőkért voltak oda, ahol Hamupipőkénél megtanulták a helyes illemtant, Aranyhaj szebbnél szebb hajfonatokat készitett neki, Meridánál pedig mindenki felmérte, hogy miyen ügyes és persze mondani sem kell, hogy a lányok bebizonyitottak rátermetségüket itt is. Ám a lányok nem csak a „lányos dolgokat“ probálták ki. Dexterrel kisérleteztek, és persze a sárkányrepüléstől sem rémültek meg! Azon kívül hogy megismerkedtünk a mesehősökkel, még nagyon sok új barátot szereztünk ott!

Ezek után sem értvéget az izgalom, minden ősin kaptunk egy rejtélyes levelet az Ismerős ismeretentől, amikben különböző feladatokal állitott szembe minket, amikkel vizsgálta a rátermetségünket. Volt, hogy az őrsvezetőknek el ment a hangja. Persze a lányok egy-kettő megoldottak, hogy az őrsvezetők tudjanak újra beszélni. És egyszer még a Tavasztündért is elküldte hozzánk, akinek nagyon szívesen segítettünk virágokat ültetni. Végül megjelent  nálunk Sohaország hercegnője és bájos kis segítője a Tündér. Szegénykék nagyon nagy bajba kerültek, mivel a boszorkány elrabolta a hercegnő szerelmét, a királyfit, es igen mi válaltuk, hogy megkerssük és megmentjük őt, hogy aztan boldogan éljenek és uralkodjanak Meseországban. De ugye ez sem olyan könnyű, ezért mindenféle próbákat kell kiállnunk hétről hétre. Például részt vettünk egy szentmisén, készítettünk bábut és szemetet szedtünk, így segitettünk a falu tisztaságáért.

De itt még mindig ninics vége, mert e közben egy szuper csapattanyán is résztvettünk ahol...igen újabb személyekkel ismerkedtünk meg. Most nem mesebeli, hanem történelmi szemelyekkel bővül az ismeretségünk. Ahol..igen megint segítettünk, méghozzá Ferenc császarnak legyőzni a Francia sereget.

Nem tétlenkedünk, a világnak szűksége van ÉLŐ szuperhősőkre!