Kalandok és utazás

Kalandos kis utazás ez a Tündéri Tavirózsák életében, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy végre mindannyiuk nyakába belekerüljön a zöld nyakkendő. Minden közösen átélt pillanat, egy-egy mosoly, sok- sok élmény, ezek mind közelebb visznek bennünket céljainkhoz. De most még ne ugorjunk ilyen előre, az elmúlt hónapok is sok kalandot tartogattak a mi kis hőseink számára…

 

Elsa és Anna nyomdokait követve mi is elvarázsolódtunk egy csodálatos téli mesevilágba, mindnyájunk lábára korcsolya került, de mi a sikamlós akadályt könnyedén fogadtuk. Persze az ilyen kalandokról nem hiányozhat a jól megérdemelt közös pizzázás sem, csak hogy kerekké tegyük a napunkat.

 

Önmagunk megismerése és egy összetartó csapat felépítése most talán az egyik legfontosabb feladat számunkra, de legalább már arra rájöttünk, hogy legtöbbünknek a cserkészet hasonló dolgokat jelent, mint például:

-A hovatartozás érzését.

-Helyet, ahol önmagunk lehetünk, és mégsem néznek ránk ferde szemmel.

 

Csabi és Tomi közreműködésével megnézhettük, hogy milyen egy igazi mentőautó belülről, szerencsére nem volt szükségünk a szolgáltatásaikra és mindenki ép bőrrel megúszta a “kórházi-kalandot”. Bár az időjárás nem éppen kedvezett nekünk, és egy picit megáztunk, végül egy jó meleg forrócsoki mellett gyűjtöttünk energiát és bátorságot, hogy elérjük a hazafelé tartó vonatot. Zsófi, Zsuzsi, Csabi és Tomi, köszönjük nektek ezt a menthetetlenül jó délutánt!

 

Nagy sajnálatunkra őrsként már nem vehettünk részt a Dzsungel Zsúron, viszont az előkészületekbe igyekeztünk aktívan bekapcsolódni. Munkánk gyümölcsét/ gyümölcseit akár Ti is láthattátok, ha részt vettetek az eseményen. Szorgosan gyártottuk a szebbnél szebb díszeket csak azért, hogy elvarázsoljuk a kicsik számára a faluházat.


Na és arról se feledkezzünk meg, mikor szinte boszorkányos varázslattal tavirózsák nyíltak számunkra a legutóbbi őrsin....