Tündéri napjaink :)

A közös élmények tartják össze az embereket, nincs ez másként a mi őrsünkkel sem. Az utóbbi időben sok közös kalandban volt részünk. Együtt körbeutaztuk egy földet egy nagyon kedves házaspár kameráján keresztül.

  

 

Hódoltunk kedvenc időtöltésünknek, a kézműveskedésnek is és csodaszép képeslapokkal leptük meg csapatunk támogatóit és a többi cserkészcsapatot.

Majd a Betlehemi Lángért is elutaztunk, hogy Komáromból egészen kicsi falunkig hozzuk a szeretet lángját. Persze nem csak a lángátadás volt a napi program. Pizzázás, forró csokizás, városnézés is belefért a napunkba, és nem utolsó sorban megismerkedtünk pár cserkésztestvérünkkel is. A Láng végül épségben eljutott Kürtre, hogy aztán itt is táplálja az emberek szívében lobogó lángot és melegséget vigyen az otthonokba.  

A karácsonyi csapatgyűlésen újra találkoztunk a csapat apraja, nagyjával és egy vidám délutánt töltöttünk el együtt.

Az ünnepek után egy vidám őrsivel indítottuk az új évet. Az Agymanók bearanyozták az esténket, s elgondolkodtatott, hogy vajon tényleg mindnyájunk fejében ilyen cuki, apró lények irányítják a mindennapjainkat.

A következőkben megtanultuk, hogy bízhatunk egymásban és nincs mitől félnünk. Később kitűztük az ez évre vonatkozó céljainkat,  terveinket, hogy majd úgy zárhassuk ezt az évet is, hogy visszatekintve majd büszkék lehessünk magunkra.