Jöjj hát állj a szivárványra, fenn a felhők szárnyán szállj...

Ha megszeretnénk tudni milyen is volt egy esemény amin nem vettünk részt először a hangulat az amire visszaemlékezünk és választ kapunk. Pozitív érzelmekkel jellemezhető mentális állapot, amely a megelégedettségtől az egészen intenzív örömérzésig terjedhet. Így jellemzehetnénk a trolltanya lakóit, hiszen mindneki televolt boldogsággal a hétvégén. A trollok népe igazán a legsziporkázóbb, túlcsordulásig vidám, szeretetteljes család. Sokan vannak, sokat táncolnak, játszanak, még annál is többet énekelnek és hogy ne maradjon ki az érintés sem, a napjukba rengeteg ölelőperc belefér, ilyenkor mindenki megölel valakit és feltöltődünk :)

A messziről érkezett trollcsaládok nagy izgatottsággal ismerkedtek meg Pipacshercegnővel, de az egész színes nagyhajú társaság lenyűgözte őket. Ágas nem igazán csatlakozott soha a vidám és hangos pajtik partyjához, hiszen félt, hogy az ellenséges Bergeniek majd meghallják és megeszik őket. A Bergeniekről ugyanis tudnikell, hogy olyan badarságban hiszenk, hogy csak akkor lehetnek boldogok, ha megesznek egy Trollt. Épp ezért miután mindenki felkerült a trollfára saját boldogságnyomát otthagyva, Ágas tesztelte a távoli rokonokat vajon készen állnak-e egy esetleges bergeni támadásra. A kis trolloknak megkellett szerezni egy üvegcsét a Bergeniek mellől, ehhez bizony nagy bátorság kellett, de mindenkinek sikerült.

Másnap óriási tragédia történt, a trollok éppen a trolldalukat énekelgették vidáman, mikor a Bergeniek a semmiből felbukkantak bűzlött tölük minden, hangos ordításukkal beterítették az egész trolltanyát, és sikerült elrabolniuk Pipacshercegnőt. Ekkora káoszt már régen nem látott troll, nem is tudták hirtelen mihez kapjanak, a Bergeniek után rohantak. Ágas lenyugtatott mindenkit, majd csoportokban útnak indultak kiszabadítani Pipacsot. Mikor végre odataláltak Pipacs segélykiáltásait követve egy labirintuson kellett átjutniuk, hogy kiszabadítsák. A trolloknak szükség volt az eszükre, bátorságukra, gyorsaságukra, hiszen ha egy kérdésre nem válaszoltak időben a gonosz Bergeni már futott is elkapni őket. De hát persze trollban van az erő, Pipacsot sikerült kiszabadítani, és még a bergenieket is meggyőzték, hogy a boldogság egy öleléssel egy mosollyal pár szép szóval is elérhető, és senkit sem kel megenni hozzá, még csak megnyalni sem. Ahogy fokozódott a hangulat észrevették a trollok Ágason, hogy egyre inkább mosolyog és együtt örül ő is a többiekkel, még a színe is szép kékre váltott szürkéről. Ezt sok csodát ami egy nap történt megkellett ünnepelni bizony a trollnépi bulin, ahol olyan hangosak voltak hogy még Micimackó is bulizott a zenére a százholdas pagonyban.

Hozzászólások   

 
0 #2 ullezuyahuqo 2019-06-26 02:37
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg Capsules ddg.gjqa.22mics cs.strekov.sk.j zt.za http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Idézet
 
 
0 #1 utucixelizipa 2019-06-26 02:06
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin Online ykn.srzo.22mics cs.strekov.sk.h om.tz http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés