Mikulás és boszorka

Izgalmasan indult a decemberünk, mivel Mikulástól egy olyan megbízást kaptunk, hogy segítsünk megkeresni a puttonyát. Sajnos mi nem tudtuk, hogy hová tehette, vagy hol eshetett le a szánról, ezért inkább felajánlottuk, hogy készítünk új ajándékokat. De nem csak a Mikulással talákoztunk ám!

Ott volt segítő manjóa is, akivel apró hóembereket készítettünk és még egy angyalkát és gonosz krampuszt is láthattunk. Miután a Mikulás és az angyal is látta, hogy milyen jószívüen segítettünk, felírtak minket a Jó Gyerekek listájára, hogy mindig szép ajándékokat kaphassunk. 
A következő őrsi már egy kicsivel ijesztő volt, hiszen Luci boszi jött el hozzánk. Panaszkodott, hogy mindenki gonosznak hiszi, és hogy az emberek mindig megcsinálják azt a három lábú széket, csak hogy őt bánthassák. Azt kérte segítsünk neki, hogy jól rá tudjon ijeszteni az emebrekre, ezért mi készítettünk pókhálókat és ronda pókokat. Közben pedig olyan jól elbeszélgettünk Lucival, hogy rájött, nem is olyan rossz, ha az emberek az éjféli misén észreveszik őt, legalább megkergetheti őket. Mi pedig megörültünk, hogy senkit nem fog ijesztgetni. :) 
Hónapunkat egy csodálatos csapatkarácsonnyal zártuk, ahol játszottunk, mesét hallagattunk, zenéltünk, énekeltünk, táncoltunk és még hógolyóztunk is. De erről majd bővebben a csapatkarácsonyos beszámolóban.

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk! :)

     

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés