A Teknősök, Rozi és Emese kalandjai, avagy a mi áprilisunk

Történt velünk valami érdekes. Eddig még senki sem hitte el, akinek meséltem.
Képzeljétek, egy paszuly nőtt az őrsi szobánkba. Nem is akármilyen! Olyan hatalmas, színes levelei meg babjai vannak, amiken írások a tetején meg tyúk, sárkány és aranytojás. Elhiszem, hogy ez sok információ volt egyszerre, szóval inkább kicsit kifejtem.


Tehát ez egy égig érő paszuly, melynek tetején Emese és Rozi aranytojást tojó tyúkja van. Nagyon hiányzik nekik az a tyúk, szeretnék visszaszerezni, de ez nem olyan könnyű, mivel a paszuly tetején egy gonosz mindenttudó sárkány van, aki a tyúkot csak magának akarja.
Szabad ezt? Hát nem!
Emese nagyon búslakodott, mert egyedül nem tudja visszaszerezni, ezért Rozi hozott segítséget. Mivel tudta, hogy a teknősök elég rátermettek erre a feladatra, nekik szólt, hogy segítsenek. Természetesen vállaták a feladatot. Viszont ez a paszuly nem csak hatalmas, hanem varázslatos is. Csak úgy lehet rajta feljutni, ha valóra váltják azokat a kis írásokat, ami rá van írva a színes leveleire és babjaira. Sok kicsi sokra megy alapon mindneki választott magának leveleket meg babokat, amiket ő úgy érzett valóra szeretne váltani. Ez lenne röviden felvázolva a helyzet.
Szerintetek feljutnak a tetejére?
Sikerül nekik legyőzni a mindenttudó sárkányt?
Vajon tényleg elég szuperek ehhez a teknősök?
Mindezt megtudjuk a következő hónapban.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés