Új év, új élmények

A hosszú téli szünet után tartottunk egy igazi bulis, mesenézős őrsit sok finomsággal és még annál is több jó kedvvel. A magyar népmeséket nézve mindenki megtalálta a kedvencét, és persze a tanulság sem maradt el a mesék végéről. Mindenki lerajzolhatta, mi tetszett neki a legjobban. Közben meséltünk egymásnak a karácsonyunkról, az ajándékainkról és arról, hogy telt a téli szünet. Az biztos, nekem már nagyon hiányoztak az őrsik!

 

 

 

A következő szombat délelőttöt már a megszokott és megszeretett cserkészszobánkban töltöttük. Készítettünk egy ujjlenyomatokkal festett nagy cserkészliliomot, és hogy majd igazi kiscserkésszé váljunk, a két kiscserkésztörvényt is megjegyeztük. De nem hiányozhat az éneklés és a játék sem az őrsijeinkből. Nagyon örültünk, hogy egyik szombaton még Ági is velünk lehetett. Ha pedig szép az idő, mindig kimegyünk kicsit a cserkészotthonunk elé, játszunk, sétálunk. Ha valaki épp jókor járt a parkban, láthatta a hatalmas szívecskénket is a hóban. :)

Az első hónap az évből már el is repült, de a február is vár minket jobbnál jobb programokkal. A Mesebeli bulit már alig várjuk. Már csak egy hét!