“Instant” vezetői hétvége

Augusztus 31. és szeptember 1. között csapatunk 18 vezetője egy “instant” vezetői hétvégén vett részt Kürt határában. A vezetők hatalmas vasszekereken érkeztek meg a helyszínre. A hivatalos megnyitó után nekiláttunk az előttünk álló feladatnak. Sok volt a megbeszélnivalónk, de még több a lelkesedésünk - legalábbis még az elején.

 

A megbeszélés főbb témái a múlt év kiértékelése, új célok kitűzése, az eseménynaptárunk bővítése, illetve az őrsök múltévi munkájának kiértékelése voltak. Utoljára hagytuk azt a témát, ami minden évben a legnagyobb fejtörést okoz számunkra: az őrsi beosztás. Szerencsére idén elmaradt a sírás-rívás, de így is néhányunk fájó szívvel zárta ezt a témát.

Mindnyájan igyekeztünk minél hatékonyabban dolgozni, hogy maradjon időnk játékra és egy kis szórakozásra is a sok megbeszélnivaló mellett. Este szakítottunk időt egy kis beszélgetésre, majd egy fergeteges Parlementezéssel zártuk az estét.

Másnap sokunknak nehezére esett a koránkelés, de erőt vettünk magunkon, és még egyszer átfutottunk a céljainkon, illetve maradt idő még egy kis beszélgetésre, valamint a várva várt meglepetés is előkerült a végére: minden őrsvezető egy ŐV Tájolóval lett gazdagabb, ami majd mindnyájuknak nagy segítség lesz a következő évben.

A sikeres két nap után minden vezetőnk megújult erővel, motiváltan és új célokkal vág majd bele az új cserkészévbe.

Kasnyik Klaudia